Over IMA Adviseurs

IMA Adviseurs adviseert overheid en bedrijfsleven en is in 1994 opgericht door Paul Kersten (1967).

Gestart in internationale handelsbetrekkingen

In de jaren '90 lag de nadruk op internationale samenwerking en innovatie. Met de toepassing van internet werden destijds verbindingen gelegd tussen nationale overheden, brancheverenigingen en individuele bedrijven in Europa en Noord-America. Met name de high tech sector werd bediend in opdracht van de Canadese branchevereniging Cata en binnen stimuleringsregelingen van de EU voor innovatie en internationale samenwerking. En de toepassing van internet stond hierbij centraal.

Nu: advisering lokale en regionale economie

Sinds 2002 ligt de focus op de lokale en regionale economie in Nederland. Advisering wordt gecombineerd met detachering op het vlak van bedrijventerreinen, citymanagement, detailhandel, vastgoedontwikkeling en regionale gebiedsontwikkeling. Werkzaamheden zijn verricht voor o.a.:

Gemeenten: Vlaardingen, Montferland, Culemborg, Veldhoven, Cuijk-Grave-Mill, IJsselstein, Eersel, Roermond, Uden, Weert, Sint-Michielsgestel;

Regionale samenwerking: Regio Noord-Oost Brabant (RNOB), Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH), Metropoolregio Eindhoven (MRE), De Kempen, Land van Cuijk, U10 (regio Utrecht), Gebiedsontwikkeling en Samenwerking Midden-Limburg, Rivierenland, Uden-Veghel-Schijndel;

Centrumontwikkeling: Citycentrum Veldhoven, Vlaardingen, Citymanagement Roermond, Uden Promotie, Cuijk, Stichtse Vecht, IJsselstein, Culemborg.

Kennisdeling: Paul Kersten deelt zijn kennis tevens als hoofddocent van de 5-daagse opleiding Beleidsmedewerker Economische Zaken bij Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO).

Partners

IMA Adviseurs werkt o.a. samen met Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid, BMC, OverheidZZP en Maandag .

IMA Adviseurs    www.ima-adviseurs.nl    © / disclaimer    algemene voorwaarden.pdf